• Спални по поръчка

  Posted on юли 28, 2015 by in Мебели за спалня
  спалня по поръчка софия

  Спалня по поръчка в гр. София

  Ние ще Ви предложим мебели по поръчка за спални, които ще задоволят и най-изисканите вкусове.

  Дори и да изключим факта, че прекарваме една трета от денонощието в сън, спалнята заема важно място в живота ни. В нея – спим, четем или просто релаксираме. Тя е отражението на нашата индивидуалност.

  Наред със задължителните легло и гардероб, в съвременната спалня се намират и други мебели – полици, етажерки, телевизионен кът, оборудване за мини-работен кабинет и поне един стол, където небрежно можем да си хвърляме дрехите, когато ни домързява да ги приберем веднага!

  Разнообразието от от материали и цветови решения за таблата на леглото, декорации с картини или пана, различни акценти с тапети или принтове, етажерки със снимки… и много други идеи, могат да влязат в действие в процеса на обновяване на интериора на спалнята Ви.

  За малки пространства, можем да предложим идеи за избор на спалня с повдигащ механизъм. Така ще пестим място и всичко ще бъде подредено и уютно във вашето спално помещение.  Светлите цветове са по-добрият избор за малките пространства. Тук е добре и да имаме наличие на огледала, разбира се по ваше желание. Имаме прекалено много идеи и варианти, които трябва да бъдат огледани, обмислени и оценени.

  Ние от Би Би Мебели разполагаме с широка гама суровини и материали, които ви гарантират високо качество на продукта. Желаем нашите клиенти да са доволни от избора си.

Comments are closed.