За Нас

Създадохме Би Би Мебели, за да бъдем полезни на Вас. Повече от 10 години се радваме на удоволствието на нашите клиенти в цялата страна. За нас е най-важно да ви представим концепция, която да разреши вашият проблем. Държим на качеството на предлаганите продукти, кратките срокове за изработка и монтаж, както и разумната цена, която ще ви предложим.

Материалите, които влагаме в производството – обков, фурнир, лепила, стъкла, МДФ плоскости и др. са произведени от водещи Европейски производители и без компромис в качеството им.

Изпълняваме индивидуални проекти и мебели по поръчка за цялостно обзавеждане на жилища, офиси, хотели, ресторанти, медицински и зъболекарски кабинети и други.

Би Би Мебели произвежда мебелите по поръчка от два основни материала: ПДЧ и МДФ. Разполагаме с богато разнообразие по вид, цвят, структура и покритие. Ние ще задоволим и най-взискателните ни клиенти за мебели.

ПДЧ плоскостите са от водещи Европейски производители без компромис в качеството им: FUNDERMAX, GLUNZ, EGGER, KAINDL, FALCO, ORMA, ENTEGRE, KASTAMONU, KRONOSPAN и AKRITAS. Цветовете разполагат с голямо разнообразие от монохромни, дървесни, гланцови и фентъзи декори. Цените между отделните плоскости не е голяма за това и крайната цена ще се влияе в рамките на 2-4% от избора на производител и цвят.

МДФ плоскостите се различават в зависимост от тяхното покритие – натурален, гланциран акрил, фурнирован, гланциран полиестер, матиран pvc, гланциран pvc, фолио. Основната разликата между видовете е в покритието и кантовете. Фурнированите и натурални плоскости позволяват избор на цветове по RAL, както и повърхностни обработки(фрезоване) в зависимост от конкретната поръчка.

Можем да ви прдложим и богато разнообразие от мебел дръжки, термоплотове и термогръбчета, както и обков.