• Антре по поръчка

  Posted on юли 28, 2015 by in Антре
  антре по поръчка в гр. София

  Антре по поръчка в гр. София

  Предлагаме мебели по поръчка за антре с практично организиран дизайн и уникален проект. Всеки дом започва с антрето. Организацията му трябва да е възможно най-ефикасна – да има място за връхни дрехи, обувки, ключове, чадъри и др. Всички тези вещи трябва да заемат своето място във всеобщия домашен хаос и при това, със стил.

  В едно антре приоритет е огледалото. То може да е с различни размери, но винаги присъства – един поглед преди излизане е почти несъзнателно наложен рефлекс у всеки от нас. В класическия случай огледалото се поставя на стената, в рамка от дърво, а при по–модерните решения директно се монтира на стената, като не липсват декоративни елементи – фризове и др.

  Шкафът за обувки може да бъде в различни стилове и размери. Обикновено шкафовете за обувки са в комбинация с открити закачалки, чийто дизайн и размер е възможно най-разнообразен.

  Гардеробът за връхни дрехи е другият много важен елемент на антрето. Изборът му зависи от размера на самото антре. Актуален вариант е ъглов гардероб, с който се оползотворява иначе неизползваемо пространство в жилището ви. Практичен вариант е една или повече от вратите на гардероба да са с огледала. Конзоли, шкафчета и чекмеджета също са нужни и практични в едно антре, особено ако помещението е по–голямо. Най–често те се използват за съхранение на дреболии, които се използват ежедневно и трябва да са под ръка, особено, когато човек най–много бърза и в същото време създават усещане за безпорядък, когато са на показ.

  Добре е, ако помещението позволява, да се предвиди място за сядане – табуретка, ниска пейка или дори малко диванче. Определено е по-удобно да се обуваш или събуваш седнал.

  За да се чувствате уютно в цялото си жилище, започнете от антрето. То заслужава своя красив изглед, за да не се пропусне шанса за първото добро впечатление – първата стъпка към домашния уют.

Comments are closed.